Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

Tienerfeestje in de Vera


De poppunkband Destine heeft onlangs hun eerste album gelanceerd. Om dit te vieren is Destine op tour door Nederland. Samen met diverse andere Nederlandse bands.

Only Seven Left
Deze jongens uit het Gooi spelen nog maar een paar jaar samen, maar hebben nu al een grote schare fans achter zich. Dit mede dankzij hyves en twitter, maar ook door in het voorprogramma van Metro Station te spelen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveelheid persaandacht die de heren krijgen. Bovendien, als je op de Tina-dag staat, dan komen die meiden wel…
Maar Only Seven Left is zoveel meer dan een bandje met knappe jongens. Hun poppy, pianorock nummers zijn zeer geschikt voor de hitlijsten. Sterke melodielijnen maken dat de liedjes zeer aanstekelijk klinken. Ik zeg: onthoud deze naam!


MakeBelieve
MakeBelieve stond eerder dit jaar al op Eurosonic, maar echte naamsbekendheid krijgen ze nog niet. En dat is best jammer. Hoewel de teksten niet allemaal even sterk zijn en de liedjes hier en daar nog rammelen, is het wel een band met twee pluspunten. Zanger Joey en drummer Pim zijn zo sterk, dat de hele band daar gemakkelijk om meelift. Bovendien zijn de jongens erg sympathiek en leren ze sneller dan menig ander powerpopbandje.


Destine
De afgelopen weken heb ik al vaak over Destine geschreven. Maar het is een band waar je niet om heen kan. 3FM Serious Talent, diverse hits op TMF, op de cover van diverse bladen, Destine is hot! En ze groeien en groeien steeds harder. Het leuke aan de optredens is dat Destine een geweldige band met het publiek heeft. Vooral zanger Robin en toetsenist Laurens betrekken het publiek bij de hele set. Dat de nummers van Destine echte meezingers zijn, helpt daarbij natuurlijk ook. Dat betekent niet dat dit zomaar een popbandje is. Destine heeft de X-factor. En hoewel het geluid vandaag in de VERA nogal tegenvalt, weet de band iedereen zo te vermaken. Het is een gave…

Leave a Reply