Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

(review) A Day To Remember @ Melkweg, Amsterdam


A Day to Remember is hot, muziekbladen staan vol, de concerten worden goed bezocht, de bekende muziekzenders en radiostations draaien het nummer ‘All I Want’ regelmatig. Ondanks deze nieuwe populariteit, is de show in de Melkweg niet uitverkocht. Toch voelt de zaal overvol als een immense moshpit in een massale valpartij eindigt. Gelukkig is de sfeer goed en helpt iedereen elkaar weer overeind.

Ondanks dat het concert niet uitverkocht is, staat om half acht desondanks een lange rij voor de deur. En dat terwijl binnen de band Adept al staat te spelen. De merchandise stand kan op bijna evenveel publiek rekenen als de Zweedse Adept. De band is nog niet erg bekend bij het publiek. En hoewel de harde screamo best vermakelijk is om te horen, wordt de band pas echt interessant als de heren bij de merchandise foto’s gaan maken met de vrouwelijke bezoekers.

Lees meer >

One Response to “(review) A Day To Remember @ Melkweg, Amsterdam”

  1. Bob Says:

    http://www.error-error.com/?p=2770

Leave a Reply