Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

Paardpop: een avond vol rocktalent, feest en intieme songs


Een leuk idee voor op de woensdagavond: bandjes checken. Voor de zevende keer leent het Vliegende Paard zijn pand en naam aan het festival Paardpop. Tijdens dit uitverkochte festival kunnen bezoekers in vijf uur tijd, maar liefst twintig landelijke en regionale acts bekijken. Rennen geblazen…

Bij binnenkomst klinken de poppunk klanken van het Doorbraak Podium. Make It Count speelt nummers in de stijl van Boys Like Girls en All Time Low. De komende maanden touren deze jonge jongens met de bekendste Nederlandse bands uit hun genre, MakeBelieve en Only Seven Left. Het is dan niet verrassend dat ze al een kleine vrouwelijke fanbase hebben gecreĆ«erd. Wel verrassend is dat de fans vandaag ook uit leden van deze eerder genoemde bands bestaat. De winnaars van de Zwolse bandjeswedstrijd ‘Stairway To Hedon’ spelen poppunk zoals het hoort. Vrolijk, teksten over de liefde en vooral geschikt voor jonge meisjes. Niet vernieuwend, wel vermakelijk.

Als singer-songwriter is het moeilijk je te onderscheiden. Immers, er zijn tientallen mannen en vrouwen met een gitaar. In de Woelmuis Acoustic Bar proberen de singer-songwriters te bewijzen dat ze uniek zijn.

Lees meer >

Leave a Reply