Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

Ke$ha: van partybeest naar partybitch


Kesha – Cannibal (EP)

Momenteel scoort Ke$ha met Take It Off in ons landje, maar ondertussen heeft ze alweer een nieuwe single (We R Who We R) uit. Ke$ha zingt over seks, drank en feesten. Haar singles geven meteen het ideale feestgevoel. Lekker meezingen en flink bewegen. Haar nieuwe single is het ideale gevolg op Tik Tok, Blah Blah Blah en Take It Off. Maar haar nieuwe EP Cannibal bevat veel meer en betere nummers dan deze standaard party-single…

Ke$ha klinkt op Cannibal als een iets jongere, seksuele zusje van Dev. Vooral het nummer Cannibal is zeer vermakelijk. Hierin zingt Ke$ha over hoe ze de jongens rauw lust. Vooral letterlijk. En vooral met nadruk op ‘lust’. Ook Sleazy is erg aantrekkelijk. Met een vette beat dat ‘made her cum’ neemt ze weer de hak op diverse jongens die haar proberen te versieren. In dit nummer richt ze zich op de opscheppers. Terwijl de mannen pronken met hun rijkdom en populariteit, zingt zij over het grote verschil tussen deze mannen en haar. “We take the drinks from the tables when you get up and leave em”

Hetzelfde partygevoel, maar veel meer girlpower. Weinig inhoud, maar de ideale muziek om op te zetten wanneer je je klaarmaakt voor een avondje feesten met je vriendin. Get drunk and sleazy!

Luister hier naar Sleazy >
Luister hier naar Cannibal >

De music video voor We R Who We R

One Response to “Ke$ha: van partybeest naar partybitch”

  1. Servermusic Says:

    Super :)

Leave a Reply