Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

Top 3 | All about your heart (07dec – 13dec)


Iedere dag vliegen er tientallen nummers de wereld in. Daar zit vooral veel ‘troep’ tussen, maar af en toe is een nummer dat je hart steelt of die ontzettend veel potentie heeft om een hit te kunnen worden. De volgende nummers zijn mijn persoonlijke top 3 van 7 t/m 13 december.


1. Christina Perri – Jar of Heart
Je verhuist voor de carriere en de liefde. Alles lijkt voor de wind te gaan. Getrouwd en een prachtige carriere. En dan gaat de relatie uit en blijkt de carriere toch niet zo succesvol. Terug naar pap en mams en weer opnieuw beginnen. Op het moment dat je weer klaar bent om vooruit te gaan, je hart weer is geheelt, staat de ex voor de deur met een bos bloemen: “Ik wil je terug.” “Who do you think you are!!” Dit is het verhaal van Christina Perri. Haar single Jar of Heart kreeg voor het eerst bekendheid doordat er op gedanst werd in de Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance. En het verdient een doorbraak… wat een prachtig nummer.




2. Far East Movement ft. Roger Sanchez & Kanobby – 2Gether
Na de succesvolle single Like a G6 is de Far East Movement weer terug. Dit keer is het de bekende clubhit 2Gether van Roger Sanchez, die geschikt is gemaakt voor de radio. Een club hit voor op de radio. Ach, het blijft toch het leukste om er op te dansen.



3. 30 Seconds To Mars – Hurricane

Fantastisch, wat een nummer! Prachtige tekst over geloof en een heerlijke video. 18+! In Amerika mag de clip na 11 uur al niet meer gedraaid worden.


Leave a Reply