Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

Solo Reggie Tour


Voor de drankomzet van poppodium Hedon te Zwolle is het gunstig, een MC die veel te laat op het podium staat. De bezoekers hadden gewoon naar huis kunnen gaan, maar hebben geduldig en rustig gewacht op de komst van Redman. Nu maar hopen dat hij het lange wachten waard is…

De avond begint al vroeg met Kassem en Wenki die zijn opgetrommeld op het publiek warm te krijgen. Dit lukt niet goed, wellicht omdat het buiten ook lekker warm is en de laatste zonnestraaltjes meer interesse hebben van de bezoekers dan de twee jongens die springend over het podium gaan. Kassem en Wenki zijn goede rappers, maar missen enthousiasme. Met alleen heen en weer springen en regelmatig “kom op”, schreeuwen, krijgen ze het 20+ hip-hop publiek niet aan het bewegen.

Lees meer >

Leave a Reply