Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

Gevecht om plectrums bij All Time Low


All Time Low (voorprogramma Destine) | 9 februari 2010 | Melkweg

De rij is lang en er staan veel meisjes, heel veel meisjes. De meisjes staan allemaal braaf te wachten op de populaire poppunkband All Time Low, die vanavond in een uitverkochte Melkweg staat.

Het voorprogramma heeft ook goede ervaringen met een grotendeels vrouwelijk publiek. Het gaat natuurlijk weer om de Nederlandse versie van All Time Low: Destine. De meeste fans van All Time Low hebben Destine al eerder live gezien. De hits Stars en In Your Arms worden dan ook luid meegezongen. Maar ook onbekendere nummers zoals Wake Me worden door de meisjes herkend. Destine is een heerlijke warming-up.Als Alex, Jack, Zack en Rian van All Time Low het podium beklimmen, worden de meisjes helemaal gek. Iedere twee minuten springt een ander meisje (en hier en daar een jongen) het podium op om Alex te zoenen of om een plectrum te jatten. Alex krijgt een lachbui als een lid van zijn crew voor de derde maal het podium op rent met nieuwe lading plectrums. “You girls love my picks!” Zanger Alex vindt het zo gezellig, hij wil zelfs dat er vier stelletjes op het podium komen tijdens de akoestische versie van “Remembering Sunday”. Twee stelletjes die elkaar al langer kennen, beginnen ongeneerd te zoenen op het podium. Tot groot genoegen van de bandleden, maar tot groot ongenoegen van het publiek.

All Time Low is een jonge, maar zeer professionele band en de kwaliteit van de nummers is verrassend hoog. Ze zijn overduidelijk zelfverzekerd en genieten van de sfeer in de zaal. Dat er zoveel stagedivers zijn, maakt hun concentratie er niet minder op. Weightless, Lost in Stereo, Dear Maria, alles heeft dezelfde kwaliteit als op de albums.

De meisjes krijgen er steeds meer zin in en er onstaat een agressieve sfeer voor het podium. Er worden zelfs vijf meisjes afgevoerd die in de drukte zijn flauwgevallen. Bij het laatste nummer vindt Alex het allemaal mooi geweest en roept: “I want everyone to come on stage”. Oei…Lees deze blog ook: Tienerfeestje in de Vera

Leave a Reply