Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

(review) Appels en peren bij De Doorbraak


Het is een lange weg van de garage van de buurman tot winnaar van een popprijs. Vijf bands uit Overijssel hebben vanavond, vrijdag 21 mei, een kans op een grote doorbraak. Talentvolle muzikanten uit de provincie strijden tijdens een spannende finale om het winnen van De Doorbraak, de popprijs van Overijssel.

De avond wordt geopend door de Zwolse band A La Din. Zelf omschrijven ze zich op hun Myspace-pagina als funk met de hoofdletter F. Samen met elementen van rock, r&b en disco wordt het een dansbaar geheel, dat zeer gewaardeerd wordt door het publiek. Vooral de gitarist wordt door het publiek op handen gedragen. Het is daarom niet vreemd dat hij aan het eind van de avond met de prijs van beste muzikant naar huis gaat. “Hij speelt met plezier en is een goede begeleider”, beschrijft het juryrapport. De gitarist kan niets anders uitbrengen dan: “Vet!”

Lees meer >

Leave a Reply