Categories

Visitors

Meta

Shade of green

All about music

Wakker blijven, ze zijn er weer!


WAKKER! met Breed, Boemklatsch en de Grote Vinnie, Donnie en Sjakie Show
2 april | Vera


In een van de eerste blogs schreef ik over de Grote Vinnie, Donnie en Sjakie Show en hoe geweldig het feest van ze was in de Blauwe Engel. Op 2 april waren ze weer terug in Groningen! De heren achter ‘Breed’ organiseerden dit feestje in de Vera. Electro en veel uitbundige mensen was het recept. Heerluk!

Breed
Breed bestaat uit 2 dj’s met een bijzonder goed gevoel voor dansbare muziek. Hoewel het in het begin nog niet erg storm loopt in de Vera, weerhoudt het Breed er niet van om geweldig sterk te draaien. Met de bekenste hiphop en pophits, de lekkerste electro en geweldige dubstep krijgen ze de eerste groep mensen al op de dansvloer. Petje af. Zonnebril op.Boemklatsch
Zeg je Boemklatsch, dan zeg je Lowlands. Drie jaar achter elkaar wist Boemklatsch het Lowlands publiek aan het dansen, springen en zingen te krijgen. En dit zonder enig moeite. Met het debuutalbum klaar voor de verkoop, heeft Boemklatsch ook het Gronings publiek op de dansvloer gekregen. Nieuwe hits en oude remixen worden moeiteloos afgewisseld. Wie stil staat…nou die zijn niet in Groningen vanavond. Springen!

De Grote Vinnie, Donnie en Sjakie Show
Hoewel een grote groep bezoekers na de Boemklatsch set snel weer naar huis vlucht voor een goede nacht slaap, blijven de echte electrofans natuurlijk ‘Wakker’. Zeker voor een afsluiter als de Grote Vinnie, Donnie en Sjakie Show kan je de ogen niet sluiten. Acapella zijn deze heren gewoon geniaal, de Koffee was Up is een heerlijke meezinger, de remixen zijn strak en de electrobeats zijn de beste die vanavond gedraaid zijn. Een avond dansen, drinken, springen en zingen, daar blijf ik wel wakker voor…

[Youtube filmpje van Roodesimon] Vinnie, Donnie en Sjakie – Koffee was up @ Vera Groningen

Leave a Reply